Tuinhuizen, van klein tot groot!

Wilt u een exclusief tuinhuis, overkapping of buitenverblijf? Of wilt u gewoon een tuinhuis om uw gereedschap in op te bergen? En u stelt hoge eisen aan de kwaliteit? Dan regelen wij dat graag voor u. Met een tuinhuis, veranda of blokhut geniet u vier seizoenen van uw tuin. Fraai ontwerp, hoogwaardig hout, perfect afgewerkt, mooi en degelijk hang- en sluitwerk en in diverse vormen en maten leverbaar. Geniet van de ruimte!

Neem gerust contact op en laat u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren over de mogelijkheden.

Tuinaanleg

Gerealiseerde Projecten

[portfolio_carousel category= “tuinhuizen” items_per_page= “10” hover_style= “style1-hover” title_style= “style3” default_image_style= “color” hover_image_style= “color” image_effect= “none” overlay_color= “rgba(27,65,56,0.7)” gradient= “0” gradient_color= “” gradient_direction= “right” title_color= “” cat_color= “” cat_hide= “0” like_button= “0” title_animation_type= “fadeIn” cat_animation_type= “none”][/portfolio_carousel]

Mogen wij uw tuinhuis bouwen?

contact opnemen

Van ontwerp tot aanleg,

alle specialisaties onder één dak

Tuinontwerp

Een volledig nieuwe tuin of een renovatie: voor elk type tuin maken we passende tuinontwerpen, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Lees meer
Kunstgazon

U wilt een mooi gazon zonder zorgen? Nooit meer gras maaien, altijd groen, geen onkruid, niet van echt te onderscheiden en perfect gelegd.

Lees meer
Tuinhuizen

Wilt u een exclusief tuinhuis, overkapping of buitenverblijf? Of wilt u gewoon een tuinhuis om uw gereedschap in op te bergen? Dan regelen wij dat graag voor u.

Lees meer
Zwembaden en Zwemvijers

Een privézwembad of zwemvijver in de tuin, wie droomt er niet van? Wij maken deze droom werkelijkheid en we maken graag het bad onderdeel van de tuin.

Lees meer
Tuinverlichting

Als het donker is, zorgt tuinverlichting voor goed zicht, veiligheid en sfeer. Wilt u optimaal genieten van uw tuin? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken.

Lees meer