Tuinverlichting

Als het donker is, zorgt tuinverlichting voor goed zicht, veiligheid en sfeer. Kleine spots in de grond verlichten uw tuinpad. Een tactisch opgestelde tuinlamp kan een waterpartij of bijzondere boom prachtig uitlichten. Wilt u de toegang tot uw voordeur verlicht hebben met een wandlamp? Kiest u lampen met bewegingsdetector of schemerschakelaar? Worden het duurzame lampen die branden op zonne-energie?

Tuinlampen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide aanbod en de verlichtingsmogelijkheden en maken als u dat wenst een vakkundig verlichtingsplan.

Tuinaanleg

Gerealiseerde Projecten

[portfolio_carousel category= “tuinverlichting” items_per_page= “10” hover_style= “style1-hover” title_style= “style3” default_image_style= “color” hover_image_style= “color” image_effect= “none” overlay_color= “rgba(27,65,56,0.7)” gradient= “0” gradient_color= “” gradient_direction= “right” title_color= “” cat_color= “” cat_hide= “0” like_button= “0” title_animation_type= “fadeIn” cat_animation_type= “none”][/portfolio_carousel]

Mogen wij uw tuinverlichten?

contact opnemen

Van ontwerp tot aanleg,

alle specialisaties onder één dak

Tuinontwerp

Een volledig nieuwe tuin of een renovatie: voor elk type tuin maken we passende tuinontwerpen, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Lees meer
Kunstgazon

U wilt een mooi gazon zonder zorgen? Nooit meer gras maaien, altijd groen, geen onkruid, niet van echt te onderscheiden en perfect gelegd.

Lees meer
Tuinhuizen

Wilt u een exclusief tuinhuis, overkapping of buitenverblijf? Of wilt u gewoon een tuinhuis om uw gereedschap in op te bergen? Dan regelen wij dat graag voor u.

Lees meer
Zwembaden en Zwemvijers

Een privézwembad of zwemvijver in de tuin, wie droomt er niet van? Wij maken deze droom werkelijkheid en we maken graag het bad onderdeel van de tuin.

Lees meer
Tuinverlichting

Als het donker is, zorgt tuinverlichting voor goed zicht, veiligheid en sfeer. Wilt u optimaal genieten van uw tuin? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken.

Lees meer