Zwembaden & zwemvijvers

Een privézwembad in de tuin, wie droomt er niet van? Fred van Wijlick tuinen maakt deze droom werkelijkheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in het volledige ontwerp en de aanleg van zwembaden, compleet met filtersysteem en verwarming.

Wij kunnen ook zwemvijvers aanleggen of u helpen om uw vijver aan te leggen. Een vijver aanleggen begint met een goed ontwerp van de vijvertuin. Natuurlijk horen daar alle aspecten bij zoals: tuinverlichting, het beplantingsplan, de sierbestrating etc.

Zwembaden zijn er in alle soorten, maten en materialen. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Tuinaanleg

Gerealiseerde Projecten

[portfolio_carousel category= “zwembad-zwemvijver” items_per_page= “10” hover_style= “style1-hover” title_style= “style3” default_image_style= “color” hover_image_style= “color” image_effect= “none” overlay_color= “rgba(27,65,56,0.7)” gradient= “0” gradient_color= “” gradient_direction= “right” title_color= “” cat_color= “” cat_hide= “0” like_button= “0” title_animation_type= “fadeIn” cat_animation_type= “none”][/portfolio_carousel]

Mogen wij uw zwembad bouwen?

contact opnemen

Van ontwerp tot aanleg,

alle specialisaties onder één dak

Tuinontwerp

Een volledig nieuwe tuin of een renovatie: voor elk type tuin maken we passende tuinontwerpen, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Lees meer
Kunstgazon

U wilt een mooi gazon zonder zorgen? Nooit meer gras maaien, altijd groen, geen onkruid, niet van echt te onderscheiden en perfect gelegd.

Lees meer
Tuinhuizen

Wilt u een exclusief tuinhuis, overkapping of buitenverblijf? Of wilt u gewoon een tuinhuis om uw gereedschap in op te bergen? Dan regelen wij dat graag voor u.

Lees meer
Zwembaden en Zwemvijers

Een privézwembad of zwemvijver in de tuin, wie droomt er niet van? Wij maken deze droom werkelijkheid en we maken graag het bad onderdeel van de tuin.

Lees meer
Tuinverlichting

Als het donker is, zorgt tuinverlichting voor goed zicht, veiligheid en sfeer. Wilt u optimaal genieten van uw tuin? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken.

Lees meer