Terrasreiniging

Een vuil en vies terras?

Kies voor terrasreiniging door Fred van Wijlick Tuinen! Iedereen kent het probleem: straat en tegelwerk dat na de winter vervuild is en vol begroeid met mos. Tot nu toe konden alleen standaard hogedrukreinigers worden ingezet om alles schoon te maken. Resultaat, een natte boel en door het onvermijdelijk afketsen van de waterstraal worden muren, puien, ramen en reinigingsmensen vuil en nat.

De oplossing is de nieuwe easy clean met spatwaterbescherming.

Deze machine heeft veel voordelen. De machine wordt aangedreven door een benzinemotor en kan direct op iedere werkplek gebruikt worden. Er is dus geen stroomaansluiting nodig, zoals bij hogedrukreinigers meestal wel het geval is. Daarnaast is de easy clean in vergelijking met het reinigen met een standaard hogedrukreiniger met spuitlans 5x sneller.

Bij één bewerkingsroute wordt een breedte van 60 cm intensief en gelijkmatig gereinigd. De snelroterende speciale sproeiers voorkomen de bekende schoonmaakstrepen.

Wilt u dat wij het reinigen van uw terras/oprit voor u verrichten, gaat dit gewoon op uurtarief maar het is ook mogelijk dat wij het reinigen bij de voor- en/of najaarsbeurt.

Tuinonderhoud

Mogen wij uw terras schoonmaken?

contact opnemen