Tuinonderhoud

Het is op vele manieren mogelijk u te helpen met het tuinonderhoud van uw eigen en/of uw bedrijfstuin, voor ons is iedere tuin een nieuwe uitdaging. Dit kan door middel van een onderhoudscontract. In dit onderhoudscontract staat precies hoe vaak en welke taken we voor u uitvoeren en in welk tijdsbestek.

[special_sub_title title_content= “”gun uzelf het gemak van een hovenier.”” font_size= “18” title_color= “rgba(27,65,56,1)” title_alignment= “center” max_width= “100” margin_bottom= “10” animate= “0” animation_type= “fadeIn”][/special_sub_title]

In de tuin denken wij op langere termijn. Wij gebruiken daarom ook zoveel mogelijk biologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Natuurlijk hebben wij een grasmaai service. Wij doen dit tegen een van te voren afgesproken prijs en frequentie. Ook daar houden wij voor u bij wanneer uw gazon bemest of geverticuteerd moet worden.

Andere werkzaamheden kunnen wij op regie basis uitvoeren als daar wens naar is. Denk hierbij aan:

  • voorjaarsbeurt
  • najaarsbeurt
  • knippen van de heg
  • snoeien
  • verticuteren
  • enzovoort

Uiteraard voeren wij altijd het groenafval af.

Terrasreiniging

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

Lees meer
Tuinonderhoud voor bedrijven

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. 

Lees meer

Mogen wij uw prijsopgave sturen?

Ja, graag!